Grenszicht nieuwe sponsor heren 7. Foto: PR
Grenszicht nieuwe sponsor heren 7. Foto: PR

VIOS 7 sluit seizoen af met dubbele overwinning

Algemeen

BELTRUM - VIOS 7 heeft goede zaken gedaan. Eerst wonnen de mannen van Rob klein Tuente met 2-1 van FC Eibergen 7 en bereikten daarmee de zesde plaats in de competitie.

Later op de middag viel er weer iets te vieren toen ze bekend konden maken dat er een nieuw sponsorcontract is getekend met Raymond Holtkamp, eigenaar van onder andere café Grenszicht in Holterhoek. In Eibergen exploiteert Raymond ook nog restaurant 'De Lindeboom' en 'Café Holly's'.
"Ik heb veel goede klanten uit Beltrum, waaronder VIOS 7 en wil op deze manier graag iets terug doen voor VIOS en al haar leden en supporters", waren zijn korte maar oprechte woorden. Raymond Holtkamp weet als geen andere dat verenigingen en ondernemers elkaar de bal moeten toespelen en daardoor er een mooie band ontstaat tussen klanten en de horeca.
Het kleding sponsorgeld wordt binnen VIOS besteedt aan alle mogelijke voetbal zaken en activiteiten, waardoor VIOS niet alleen een voetbal familie is, maar ook een onmisbare maatschappelijke schakel binnen de Beltrumse gemeenschap.
Onder het genoten van het nodige bier en lekkere hapjes en een mooi zonnetje werd het seizoen 2016-2017 en de gezellige middag/avond waardig afgesloten.

Grenszicht nieuwe sponsor heren 7. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant