Crowdfunding geslaagd

RUURLO – Even leek het er op dat ze met de crowdfunding-actie onvoldoende steun zouden binnen halen, maar het is toch gelukt: het Ruurlose productiehuis Vanjelle Producties startte 1 juni met een crowdfunding campagne om hun nieuwe educatieve speelfilm te kunnen realiseren. De campagne eindigde op 11 juli om 12:00 uur, de uitkomst: gehaald!

Een stressvolle campagneperiode waarin het productieteam alles uit de kast heeft weten te halen. ''In de eerste weken zijn het vooral je vrienden, familie en kennissen die je benadert, maar die heb je na een tijdje ook wel uitgemolken'', vertelt de Ruurlose regisseur lachend. "Maar", zo vertelde Kleinhesselink, "Er waren veel bedrijven die niet konden wachten om hun steentje bij te dragen. Veel ondernemers deden direct een bijdrage, ze voelen zo goed waarom dit project belangrijk is.'' Zelfs tijdens Reurpop wist Jelle ondernemers aan zich te binden. Tijdens de Anti Kater Bingo op Reurpop zondag kondigde Suikertante aan tien procent van haar omzet te doneren aan de film.
Eerder kon de productie al rekenen op de steun van Stichting Pak An en CVJO Berkelland (centrum voor jong ondernemerschap). Mede door deze partijen is het team goed voorbereid aan de crowdfunding begonnen. De bijdrage van Stichting Vitaal op weg en van tekstschrijver Rob Weeber van Van A tot O brachten de teller naar de eindstand. De crowdfunding heeft in totaal meer dan 6.000 euro opgeleverd, door 102 verschillende donateurs.
Kleinhesselink: "Namens het team van Opgepast willen wij al onze donateurs bedanken voor hun fantastische bijdrage!"

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>