Vervangende Mantelzorg Berkelland zoekt vrijwilligers

BERKELLAND - In Berkelland zijn veel mantelzorgers die langere tijd intensief zorgen voor een familielid, een buur, kennis of vriend. Om mantelzorger af en toe de ruimte te kunnen geven voor een hobby of ontspanning, zijn Voormekaar Berkelland, Betula welzijnsdiensten, wijkverpleegkundigen en Netwerk Dementie Oost Achterhoek- gestart met Vervangende Mantelzorg Berkelland. Hiervoor zijn zij op zoek naar vrijwilligers die een tijdelijke steun en toeverlaat willen zijn voor de mantelzorger én voor degene die verzorgd wordt.

Inwoners die meer willen weten over vrijwilligerswerk voor Vervangende Mantelzorg Berkelland of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen contact opnemen met Betula welzijnsdiensten. Telefoonnummer: 0545 46 99 87 en vraag naar Joke van Eekeren. Een e-mail sturen kan ook: servicedienst@betulawelzijn.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>