Höfteballooning bij kasteel Warmelo levert een mooi schouwspel en veel vermaak op. Foto: PR
Höfteballooning bij kasteel Warmelo levert een mooi schouwspel en veel vermaak op. Foto: PR

Höfteballooning: veel meer dan luchtballonnen alleen

DIEPENHEIM - Het scala aan activiteiten op vrijdag 15 september met de 8e Höfteballooning bij kasteel Warmelo in Diepenheim blijft maar groeien.

Naast de vele gigantische luchtballonnen staan er zweefvliegtuigen, paramoteurs die rondvliegen maar ook een inloopballon. Het publiek kan een echte luchtballon van binnen bekijken en zal zich verbazen over de omvang van het 'vaartuig!' Aan alle doelgroepen wordt gedacht tijdens dit festival: Van een megaspringkussen en draaimolen voor de kleinsten tot Griekse catering, patatkraam en drankenverkoop voor de wat oudere doelgroep.
Onder alle bezoekers worden ook nog eens vrijkaarten verloot voor een ballonvaart: Het entreebewijs is het lot. Alsof dat nog niet genoeg is begint om 22.00 uur de Glow in the Dark: lichtgevende ballonnen kleuren de lucht op spectaculaire wijze. Met vlammen en bijpassende muziek belooft het weer een fantastisch schouwspel te worden. Entree twee euro; kinderen en parkeren gratis.
Meevaren in een heuse luchtballon, dat kan: inschrijven via www.Hofteballooning.nl; kosten 150 euro.

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>