Open dag bij Livio De Meergaarden

EIBERGEN - Wat is er zoal te beleven en welke zorg en behandeling wordt er geboden in woon- en zorgcentrum De Meergaarden? Op zondag 22 oktober kan iedere bezoeker kennis maken met verschillende zorg en behandelmogelijkheden, diensten en activiteiten en wordt er een gratis ontbijt aangeboden.

Tijdens de open dag is er veel te zien en te beleven. Verpleging, verzorging, behandelaars en cliëntadviseur informeren over wonen bij Livio en de verschillende vormen van zorg en verpleging zoals zorg thuis, zorg in De Meergaarden en Klein Schalig Wonen. De behandelaars zijn aanwezig om de vele mogelijkheden van behandeling zoals, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtiek toe te lichten. Daarnaast zijn er diverse algemene ruimtes geopend zoals de kapsalon, winkel, beweegruimte en is er een appartement te bezichtigen. De medewerkers van de dagbesteding informeren over de dagbestedingsmogelijkheden en geven demonstraties creatief schilderen, bloem schikken en bakken. Ook kan de bezoeker kennis maken met de 'Tovertafel' een tafel die met behulp van lichtprojecties volwassenen en ouderen tot beweging brengt. De cliëntenraad is aanwezig om te vertellen over hun activiteiten in De Meergaarden, een medewerker van de afdeling personeel en organisatie is aanwezig om belangstellenden te informeren over werk en vrijwilligerswerk bij Livio.
Iedereen is van 9.00 tot 12.00 uur van harte welkom, tot 11.00 uur kan er gebruik gemaakt worden van een gratis ontbijt.
De Meergaarden is gelegen aan de Willem Sluijterstraat 6 in Eibergen

Meer berichten