Wisselende resultaten voor VIOS Tafeltennis

BELTRUM - De derde en vierde competitiewedstrijden van de drie teams van VIOS Tafeltennis uit Beltrum leverden opnieuw wisselende resultaten op.

VIOS 1 speelde in de derde ronde in haar vaste samenstelling een uitwedstrijd tegen het tweede team van DSV Relax uit Didam. Het werd een gelijkopgaande strijd, die helaas op het einde in het voordeel van de tegenstanders werd beslist: 6-4 verlies. De week erna speelde VIOS 1 thuis tegen het eerste team van Atak uit Aalten. Ook dit werd een spannende wedstrijd, die in dit geval met 6-4 in het voordeel van VIOS 1 werd afgesloten. Met een vierde plaats op 19 punten staat VIOS 1 voorlopig op een veilige veilige plek, maar het verschil met de nummer 5 is maar 1 puntje.

Voor hun derde wedstrijd bezochten de spelers van VIOS 2 de buren van Grol. Helaas weer zonder Edmund, die nog steeds met een blessure kampt. VIOS 2 had Edmund er best bij kunnen gebruiken, want het team van Roy, Andric en Erik speelt momenteel de pannen van het dak. En hoewel sommige partijen maar nipt verloren werden en er de nodige vijfsetters werden gespeeld, werd VIOS 2 op een 10-0 nederlaag getrakteerd. Voor hun vierde wedstrijd moest het team afreizen naar Wehl. Na 8 spannende wedstrijden stond VIOS met 3-5 voor, maar beide laatste partijen gingen verloren, zodat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Toch een prima resultaat voor VIOS 2 dat met 16 punten op de vijfde plaats staat. Het gevaar voor degradatie is hiermee nog niet verdwenen, maar er zijn nog 6 wedstrijden te gaan.

VIOS 3 speelde zijn derde wedstrijd VIOS 3 opnieuw in Groenlo, tegen team 4 van Grol. Na een gelijkopgaande strijd eindigde deze wedstrijd in een verdienstelijk gelijk spel. VIOS 3 speelde daarna thuis tegen het sterke team van Dropshot uit Zelhem. Na 5 verloren punten wist Willie de eer van het team te redden door een wedstrijd te winnen, maar de resterende wedstrijden liepen allemaal slecht af voor het team uit Beltrum: 1-9 verlies. Ondanks dit ruime verlies staat VIOS 3 op een mooie derde plaats in de poule.

Meer berichten