De leerlingen met de Berkellandse ondernemers. Foto: PR Assink
De leerlingen met de Berkellandse ondernemers. Foto: PR Assink

'Zomerfeest' beste toeristische arrangement

NEEDE - Het was een spannende dag voor tien derde jaars D&P leerlingen van Het Assink Lyceum in Neede, op donderdag 12 oktober. Zij mochten hun zelfontworpen toeristische arrangementen in het Innovatie lokaal aan de Parallelweg presenteren aan een vijfkoppige jury, bestaande uit Berkellandse ondernemers.

Het 'Zomerfeest'-arrangement van Bodyl en Marc werd uiteindelijk gekozen tot beste, op de voet gevolg door het 'watersport'-arrangement van Benny Ray en Gökhan en het 'actieve ouderen'-arrangement van Selin en Maud. Ondernemers Madelon Kuijk (Lonnie Ballonie's) Feest Atelier, Marjolein Beskers (Kiez coaching), Marleen Kosterink (Een Idee) en Willy en Iris Erinkveld (de Melktap) waren blij verrast door het werk van alle leerlingen. "Bodyl, Marc, Indy, Mike, Benny Ray, Gökhan, Teun, Angelo, Maud en Selin, super gedaan!", laat docent Marieke Willink weten.

reageer als eerste
Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>