Oogstdankviering in de Oude Mattheüskerk

Algemeen

EIBERGEN - De oogstdankviering in de Oude Mattheüskerk in Eibergen op zondag 29 oktober start om 10.00 uur. Ook dit jaar wordt gevierd dat er weer een overvloedige oogst is.

Het is goed om er tenminste eenmaal per jaar bij stil te staan hoe bevoorrecht men hier is, dat men dagelijks kan kiezen uit een overvloed aan voedsel en lekkernijen.
Er kunnen oogstproducten zoals groenten, fruit en bloemen worden ingeleverd op zaterdag 28 oktober in de Huve. Ook jams, sauzen en koeken zijn van harte welkom. Deze producten zullen op zondag 29 oktober na de dienst worden verkocht onder het genot van een kopje koffie of thee. De niet-verkochte, houdbare levensmiddelen zullen naar de voedselbank in Lichtenvoorde worden gebracht.
De opbrengst van de verkoping zal ten goede komen aan de stichting Heifer. Deze stichting helpt boeren in Afrika door ze een paar kippen of geiten te geven zodat ze met wat de eieren of de melk opbrengen hun inkomen kunnen aanvullen waardoor hun kinderen naar school kunnen. Het motto van deze stichting is 'Stop honger, help een boer'.
Iedereen is van harte welkom tijdens de oogstdankviering

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant