65 jaar en nog lang niet met pensioen

NEEDE - Vrouwen van Nu, afdeling Neede viert op 24 januari 2018 haar 65e verjaardag. Ging de afdeling op 22 januari 1953 met 17 leden van start, dit jaar viert ze met 110 leden haar jubileum.

Landelijk zijn er 42.000 leden, verdeeld over 525 afdelingen. Hiermee is Vrouwen van Nu de grootste vereniging van vrouwen in Nederland. Waar vroeger veel aandacht was voor modernisering en verbetering in zaken als huishoudelijk taken, tegenwoordig denken de vrouwen vooral in termen van leefbaarheid, duurzaamheid, creativiteit, cultuur en breed maatschappelijke ontwikkelingen.

Vrouwen van Nu, Neede is een vitale en dynamische vereniging, met een diversiteit aan interessegroepen. De commissies organiseren onder andere leeskring, museum bezoek, creatieve workshops. Op de afdelingsavonden worden presentaties of lezingen gegeven over een breed scala aan onderwerpen.

Vrouwen van Nu, Neede groeit met haar tijd mee, door educatie en het volgen van actuele zaken.

Reageer als eerste
Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwseibergenneede.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=700,715,716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>