Bibliotheekcafé in teken van gezonde voeding en leefstijl

Algemeen

NEEDE- Het eerste Bibliotheekcafé van het nieuwe jaar, op donderdagmiddag 1 februari, staat in het teken van een gezonde voeding en leefstijl. Iedereen is van 14.15 tot 15.30 uur welkom in de bibliotheek aan de Oudestraat in Neede om zich te laten voorlichten door Stephanie van Malssen. De toegang is gratis. 

Nooit meer op dieet
Ieder jaar schieten nieuwe diëten als paddenstoelen uit de grond, nieuwe hypes die gouden bergen beloven, maar uiteindelijk alleen de bedenker ervan beter laten worden.
Korte tijd de dagelijkse energie-inname drastisch verlagen, zichzelf uithongeren met alle gevolgen van dien. Niet alleen het humeur, maar ook het lichaam lijdt hieronder. Om van de portemonnee nog maar te zwijgen. Inderdaad, korte tijd, want langer dan een aantal weken houdt geen mens dit vol. Wie blijvend af wil vallen, zal de leefstijl moeten veranderen.

Een individueel voedingsplan, gecombineerd met regelmatig bewegen en de eerste stap is gezet naar een gezonde leefstijl, waarbij ook de overtollige kilo's als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze combinatie van juiste voeding, regelmatig bewegen en daarbij intensieve coaching is ook wat de aanpak van Stephanie van Malssen (oprichter van Vivera Vital en STUDIO BOX) kenmerkt. 


 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant