Edwin Evers Band naar Openluchttheater Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - De Edwin Evers Band speelt zaterdag 9 juni in Openluchttheater Eibergen. Vorig jaar stond de groep ook al in Eibergen. ''Het is niet gebruikelijk dat we twee jaar achtereen dezelfde artiest halen, maar de smeekbedes na afloop maakten dat we er bijna niet omheen konden om ze nog een keer te vragen'', aldus programmeur Manon van Gaal.

De Edwin Evers Band brengt in Eibergen een gloednieuwe show. Een non-stop muziekfeest met veel bekende popnummers. Vorig jaar was de show in korte tijd uitverkocht. Om die reden is er een speciale voorverkoop voor donateurs. Die start zaterdag 24 februari via een afgeschermd ticketkanaal. Als er nog kaarten over zijn is er maandag 26 februari nog een vrije verkoop. In de voorverkoop kost een ticket 27,50 (inclusief alle bijkomende kosten).

Eerder maakte het theater al bekend dat Ellen ten Damme en The Best of Britain naar Eibergen komen. Voor Ten Damme zijn er nog voldoende tickets beschikbaar, The Best of Britain is op 40 tickets na uitverkocht. Kaarten voor deze optredens zijn online te koop op www.openluchttheatereibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant