Excelsior in de Beurs van Berlage. Foto: PR Excelsior
Excelsior in de Beurs van Berlage. Foto: PR Excelsior

Verenigingsconcert Excelsior Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Op zondagmiddag 4 maart opent muziekvereniging Excelsior muzikaal het voorjaar. Het jaar waarin de vereniging maar liefst 110 jaar bestaat, wordt gestart met een verenigingsconcert waar alle orkesten van de vereniging van zich zal laten horen. Het verenigingsconcert van Excelsior vindt plaats op zondagmiddag 4 maart in theater 't Spieker te Eibergen. Het concert begint om 14.30 en de toegang is vrij.

Het C-orkest opent het programma, waarin de jongste muzikanten vol enthousiasme spelen onder leiding van Manon Zwagerman. Hierna volgt een verrassend intermezzo door saxofoonensemble Four Saxy Reeds, bestaande uit enkele getalenteerde saxofonisten van het A-orkest.
Het B-orkest vervolgt de muzikale lijn binnen de vereniging. Zij spelen al behoorlijk lastige muziek in opmaat naar het A-orkest. Om die reden spelen ze niet alleen een eigen programma, maar ook een muziekstuk samen met het A-orkest, dat het concert zal afsluiten met gevarieerde muziek, variërend van originele harmoniemuziek van Martin Ellerby tot een Spaanse marcha mora van Sumuel R. Hazo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant