Charissa Reis (dichtbij)en Ruth Menkveld (achtergrond). Foto: S.  Grooters
Charissa Reis (dichtbij)en Ruth Menkveld (achtergrond). Foto: S. Grooters

Open dag op de Tormijnschool

NOORDIJK - Op donderdag 15 maart is er van 9.00 tot 17.00 uur een open dag op de Tormijnschool.

Voor alle ouders/verzorgers is er de gelegenheid om de school te komen bekijken, er wordt dan gewoon les gegeven.

De Tormijnschool is een bruisende dorpsschool gelegen in het groene Noordijk. Kinderen komen naar de Tormijnschool vanuit Noordijk maar ook vanuit de verdere omgeving van Neede.
De school biedt sinds dit schooljaar tabletonderwijs aan. Dit wordt aangeboden middels de methode Snappet. Kinderen kunnen op deze manier op een eigen niveau leren. Er wordt rekening gehouden met de verschillen tussen kinderen.
Ook biedt de Tormijnschool sinds dit jaar Engelse les aan vanaf groep 1 tot en met 8. Ouders staan vak verbaasd hoe veel Engels kinderen al beheersen.
Op de Tormijnschool is een continurooster en er zijn voor- en naschoolse opvang-mogelijkheden. Het Tormijnteam is een enthousiast team. Ze staan open voor vernieuwing, voor meegaan met de tijd en voor samenwerken met ouders/verzorgers aan de ontwikkeling van het kind.

Wie meer wil weten kan een kijkje komen nemen tijdens de open dag. Wie deze dag niet kan, kan een afspraak maken met Elona te Lintelo, de locatie coördinator van de school tel. 0545-292143.

Meer berichten