De voorzittershamer wordt overgedragen. Foto: PR
De voorzittershamer wordt overgedragen. Foto: PR

Peter Floors draagt na 12 jaar voorzittershamer over

Algemeen

EIBERGEN- Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft Peter Floors na 12 jaar afscheid genomen als voorzitter van Koninklijk Onderscheiden Eibergse Muziekvereniging Euphonia. Door bestuurslid Karin Tankink werd hij toegesproken met vele mooie woorden. Daarbij werd Peter Floors benoemd tot Erevoorzitter. Symbolisch overhandigde Peter de voorzittershamer aan Willem Brons, de nieuwe voorzitter van Euphonia.

Peter blijft lid van de Drumfanfare en op verschillende fronten actief. Ook traden Gerdy klein Haneveld en Johan Onnink toe tot het bestuur, waardoor het bestuur weer op volle sterkte is. Ook Nynke Dijkman nam afscheid als bestuurslid.
Tijdens de ledenvergadering werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Teun Maarse, 50 jaar lid had afgelopen februari tijdens een serenade ter ere van zijn jubileum de onderscheiding en oorkonde al ontvangen. Jan Knol en Jose Seynaeve zijn gehuldigd voor hun 40-jarig KNMO-lidmaatschap. Irene Kransen-Hensbroek voor 25 jaar Euphonia- en KNMO-lidmaatschap.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant