Bromfietsclub opent seizoen met tourrit

Algemeen

BELTRUM - De openingsrit van het seizoen van Bromfietsclub Beltrum (BCB) is op zondag 8 april. De brommer hoeft niet in nieuwstaat te zijn. Wel moet de brommer natuurlijk technisch in orde zijn. Deelname is gratis maar op eigen risico . Vertrektijd 10.00 uur bij Café Dute in Beltrum. Wie zin heeft in een kopje koffie met een broodje, kan om 9.30 uur aankomen.

Bromfiets Club Beltrum is een vereniging voor bezitters van een oldtimer bromfiets. Het doel van Bromfietsclub is om de kennis die binnen de club aanwezig is met elkaar te delen en het behoud van oldtimer bromfietsen na te streven.
Jaarlijks worden er verschillende toerritten gereden. Doordat deze iedere keer door iemand anders uitgezet worden zien de rijders telkens weer een ander stukje van de Achterhoek en Twente. Naast tourritten worden er ook gezellige bijeenkomsten gehouden en een weekend weg op de brommer.
Het karakteristieke aan de bromfietsclub is dat haar leden van alle leeftijden zijn en het een van de weinige bromfietsclubs die niet merk gebonden is. Daarnaast kent de 36-leden tellende vereniging een zeer trouwe opkomst.

Meer informatie is te verkrijgen bij Stan Kok tel. 0544-482309.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant