De aansluiting bij Neede. Foto: PR
De aansluiting bij Neede. Foto: PR

Weekendafsluiting N315 bij Neede

Algemeen

NEEDE - Noaber18 realiseert in opdracht van Rijkswaterstaat de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. In het kader van deze werkzaamheden sluit de aannemer het nieuwe viaduct over de toekomstige N18 aan op de N315 (Haaksbergseweg) in Neede. Noaber18 maakt de weg tussen de twee nieuwe rotondes en de op- en afrit van de aansluiting. In verband met deze werkzaamheden is de N315 afgesloten van vrijdag 23 maart 19.00 uur tot en met maandag 26 maart 07.00 uur.

Noaber18 werkt gedurende de afsluiting 24 uur per dag. Na de weekendafsluiting is Noaber18 nog niet klaar met de aansluiting Neede. De aannemer moet dan nog asfalt aanbrengen op de nieuwe aansluiting. Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, plaatst de aannemer een tijdelijk verkeerslicht, waarmee het verkeer om en om over de rotonde van de aansluiting wordt geleid.

Omleidingsroutes
Het verkeer van en naar Neede wordt omgeleid via de Needseweg (N823). Deze weg wordt uiterlijk in de middag van vrijdag 23 maart opengesteld voor het verkeer. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Weersgevoelig
Asfalteringswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slechte weersomstandigheden kunnen werkzaamheden, afsluiting én de openstelling van het nieuwe viaduct worden uitgesteld.

Voor vragen over de werkzaamheden kan men terecht op www.rijkswaterstaat.nl/nieuwetwenteroute en op Facebook @nieuwetwenteroute.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant