Bakkerij Nollen is de nieuwe standhouder op de markt in Neede. Foto: PR
Bakkerij Nollen is de nieuwe standhouder op de markt in Neede. Foto: PR

Bakkerij Nollen nieuw op Needse weekmarkt

NEEDE - De Needse weekmarkt wordt uitgebreid met een nieuwe standhouder, Bakkerij Nollen uit Hengevelde. Neede wordt naast Deurningen en Rietmolen de derde markt waar Nollen brood en banket verkoopt.

Bakkerij Nollen is een familiebedrijf en werd in 1921 opgericht. Mede onder leiding van de huidige eigenaren Vincent en Antoinet Nollen is het bedrijf gegroeid naar zo'n 200 medewerkers die dagelijks het brood en banket verzorgen voor de tien eigen winkels in Twente en de Achterhoek en voor enkele regionale supermarkten en horeca. Dinsdag 10 april is de eerste dag waarop het bedrijf op de weekmarkt present is.
Bakkerij Nollen is een zuiver ambachtelijk bedrijf. Al het brood en banket wordt gemaakt van de beste grondstoffen en wordt nog altijd op dezelfde traditionele en ambachtelijke wijze bereid. Bij het bakken, zijn tijd, temperatuur, toewijding en de beste grondstoffen onmisbare elementen voor Bakkerij Nollen. Daarnaast hebben wij ambitie wat ervoor zorgt dat we ons door blijven ontwikkelen, ook in de producten. Dit betekent dat wij letten op kwaliteit en gezondheid en op dit vlak vernieuwend bezig blijven.
Naast het brood vervaardigt Bakkerij Nollen ook een breed assortiment van banket, variërend van koek en gebak tot chocoladeproducten, welke ook geheel in eigen bakkerij worden vervaardigd. Eind dit jaar wordt in Hengevelde de nieuwe banketbakkerij in gebruik genomen waar alle banketproducten centraal kunnen worden gemaakt.

Het assortiment voor de weekmarkt is breed en vooral ook vers. Bakkerij Nollen verkoopt op deze markt vers brood, cake en koeken. Vers gebak kan op bestelling geleverd worden. Verspilling is een woord dat niet past binnen ons bedrijf. Er wordt niets weggegooid. Mochten er producten overblijven, dan vinden deze hun weg naar andere bestemmingen zoals o.a. de voedselbank. Mooi ook is de samenwerking met MaxX Onderwijs op de weekmarkt, de praktijkschool in Neede. Twee leerlingen van MaxX zullen iedere week hun zelf gebakken producten aanbieden binnen de stand van Bakkerij Nollen. Klanten kunnen wekelijks de aanbiedingen volgen op de Facebookpagina van de Needse weekmarkt, 'Markt Neede'.


www.bakkerijnollen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden