Popkoor Care for Music treedt op in Beltrum

BELTRUM/EIBERGEN - Popkoor Care for Music uit Eibergen treedt zaterdag 21 april op in Beltrum tijdens de korencontactavond. De jonge dirigent Merel van Eldik zal voor het eerst het koor leiden tijdens een optreden.

De korencontactavond is een initiatief van het Beltrums Mannenkoor en naast Care for Music is ook het koor Cecil uit Rietmolen aanwezig. Alle koren zullen een aantal nummers ten gehore brengen.
Care for Music zingt moderne popsongs als Under the bridge, Angels en Something inside so strong. Tijdens het optreden wordt het koor begeleid door een combo. De 21-jarige Merel van Eldik heeft het koor sinds januari van dit jaar onder haar hoede en met haar enthousiasme is er hard gestudeerd en is het koor verder gegroeid. Het koor verwelkomt graag bassen en tenoren. Wie belangstelling heeft, is 21 april van harte uitgenodigd om te komen luisteren of anders een keer mee te zingen tijdens de repetitieavond op maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de Huve in Eibergen.
De koren contactavond van het Beltrums Mannenkoor vindt plaats in Muziekgebouw Dacapo, Haarstraat 1a in Beltrum. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis.


www.careformusic.nl

Meer berichten