Beatline. Foto: Lucky
Beatline. Foto: Lucky

Swinging Sixties in 't Spieker

EIBERGEN - De Achterhoeks-Twentse coverband Beatline speelt op zondagmiddag 22 april in de foyer van theater 't Spieker. 'Swinging Sixties' is een programma met veel herkenbare tophits uit de zestiger en begin zeventiger jaren.

Beatline speelt vooral de 'gouden' hits uit de sixties en seventies; de rock- en beatnummers uit die tijd blijken nog steeds de zalen op kop te zetten. Op het repertoire staat werk van onder andere Cliff Richard, Roy Orbison, The Monkees, The Shadows, Elvis Presley, The Beatles en Them.
Beatline heeft een vijfkoppige bezetting, waaronder Arie Wensink en Gerrit Wonnink uit Eibergen. De band trad onlangs nog op met Dave Berry (van onder andere de klassieker This Strange Effect) en Middle of the Road. Dit was een Schotse band die met name in het begin van de jaren 70 enorm succesvol was, met hits als Sacramento en Chirpy Chirpy Cheep Cheep.

De aanvang van Swinging Sixties is 14.30 uur, de zaal is open om 14.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. 't Spieker is gelegen aan de Kerkstraat 30 in Eibergen.


www.beatline.nl

Meer berichten