Even de ezel ontmoeten. Foto: PR
Even de ezel ontmoeten. Foto: PR

Bezoekers verkennen alle windstreken tijdens vijfde belevingsfestival

Algemeen

REGIO - Op zaterdag 14 april vond het vijfde belevingsfestival van Estinea plaats bij 'Uitspatting Besselinkschans' te Lievelde.

Speciaal voor deze dag werd de accommodatie omgetoverd tot een grote wereldreis. Het beleven stond in het middelpunt. Zo konden bezoekers in een cabine stappen waarin ze zich tussen de olifanten in Afrika waanden. Klankschalen uit Azië stonden klaar om door de bezoekers bespeeld te worden en vanuit Australië waren handschilderingen van de Aboriginals te bewonderen. Misschien wel de meest bijzondere bezoeker van het festival was zeehond Paro uit Antarctica. Paro is een mechanische zeehond die reageert op aanrakingen en geluiden en viel erg in de smaak.

Bezoekers konden cocktails drinken op het strand van Hawaï, meerijden met een echte Amerikaanse politieman, Indiase hapjes eten, genieten van een Thaise massage en er was zelfs een echte luchtballon aanwezig. Uit werkelijk ieder continent was iets te zien, horen, proeven, ruiken of voelen. Ruim 200 bezoekers bestaande uit cliënten, hun familie, vrijwilligers en begeleiders hebben genoten van alles wat het festival te bieden had.
Estinea bedankt alle bezoekers voor hun komst en alle vrijwilligers voor het vele werk dat zij hebben verzet.

Djembé spelen en je even in Afrika wanen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant