Busreis voor ouderen van UVV en kerken

Algemeen

EIBERGEN – De Unie van Vrijwilligers (UVV) en de gezamenlijke kerken van Eibergen houden op woensdag 23 mei hun jaarlijkse busreis voor ouderen. De tocht gaat naar het Overijsselse Luttenberg, waar na de koffie met krentenwegge een bezoek wordt gebracht aan het Dijkman Klompen Atelier.

Hier kan iedereen met eigen ogen zien hoe klompen handmatig worden gemaakt en is ook een prachtige, geheel uit klompjes vervaardigde replica van het schilderij De Nachtwacht van Rembrandt te bezichtigen.

Vervolgens staat er een diner in restaurant De Hongerige Wolf in Stegeren op het programma. De tocht wordt daarna voortgezet naar Ommen, waar men kan genieten van een boottocht over de Vecht. De terugkeer in Eibergen zal rond 18.15 uur zijn.

De kosten bedragen 55 euro per persoon. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf verzorgingstehuis De Meergaarden en om 8.15 uur vanaf het Zwikkelaarsplein. Opgave is tot zondag 13 mei mogelijk bij Cisca Arts, Huenderstraat 9a in Eibergen, telefoon 0545-472753 en bij Diny Hasselo, Nieuwstraat 8 in Eibergen, telefoon 0545-473887.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant