De beker is voor Greet Duttmer en Jopie Peuscher. Foto: Bert van Til
De beker is voor Greet Duttmer en Jopie Peuscher. Foto: Bert van Til

Bridgeclub Neede en Omstreken sluit het seizoen af

Algemeen

NEEDE - Op donderdagavond 26 april werd het seizoen 2017/2018 van de Bridgeclub Neede en Omstreken afgesloten met een einddrive. Tijdens deze bijeenkomst werden de clubkampioenen gehuldigd. Voorzitter Lies Koning overhandigde Greet Dutmer en Jopie Peuscher de wisselbeker en een fles wijn. Zij werden kampioen met een gemiddelde van 86,09. Op de tweede plaats eindigden Hennie Slotman en Ben Wijlens met een gemiddelde van 83,76 en derde werden Janny Nab en Gerrit Molenveld met 83,71.

In het individueel klassement eindigde Wim Dijkman op de eerste plaats. Helaas speelde hij niet vaak genoeg samen met zijn partner Wim Blaauboer om kampioen te worden.

De winnaars van het slemkampioenschap waren Jan Damhuis en Geert Heetebrij. Zij hadden 12 slempunten en ontvingen ook een fles wijn. Hier eindigden Greet Dutmer en Jopie Peuscher op de tweede plaats en werden Toos en Henk ter Woerds derde. Beide paren met 11 slempunten.

Tijdens de einddrive mochten de paren die eindigden op de eerste, zesde en elfde plaats een prijs uitzoeken. In de A-lijn eindigden Wim Segerink en Joop Jansen op de eerste plaatsen met 61,53 %. Gevolgd door Toos en Henk ter Woerds met 57,85 % en Joke Korterink en Dinie te Lintelo met 57,26 %. De zesde plaats was voor Ninko Wijers en Jan Wolff, die voor het eerst een volledige competitie meespeelden. Het invallerpaar Hetty en Kees Grimmelikhuyse werden elfde.

In de B-lijn eindigden Roelie en Wim Smit op de eerste plaats met 60.76 %. Roos van Wordragen en Marian van Heezik werden tweede en Bert en Janny van Til en het paar Gerrit Legters en Alfons Smink eindigden op een gedeelde derde plaats. Prijzen waren er voor Joke Hassink en Atie Bekkink die zesde werden. Er was een gedeelde elfde plaats voor Jansje Molenveld en José Wijgman en Aukje en Geert Hulshoff Pol. Deze paren mochten ook een prijs uitzoeken.

De competitie begint weer op donderdag 6 september van 19.15 tot 22.45 uur bij café-restaurant De Olde Mölle, Diepenheimseweg in Neede. Geïnteresseerde bridgers kunnen zich melden bij wedstrijdleider Joke Korterink, tel. 0545-292292 of secretaris Janny van Til, tel. 0545-292388.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant