Sponsor van de week: café Vally's Neede

NEEDE - In de papieren editie van Achterhoek Nieuws Berkelland is deze week op de Sportclub Neede-pagina per abuis de sponsor van de week niet geplaatst. Natuurlijk melden we graag nog even dat daar café Vally's in Neede had moeten staan.

Bij de Sportclub Neede en de VV Lochuizen werd hij Vally, naar zijn Italiaanse collega-spits Gianluca Vialli, genoemd. Valentijn ter Braack is al jaren geen actief voetballer meer, maar Vally is ie gebleven. Al is het maar vanwege zijn café: Vally's. Hij werkte voor hij zijn eigen zaak begon, bij zowel De Ruif als De Tijd. Voetbal blijft een rode draad bij Vally's. Vaak komen hier voor en na de wedstrijden supporters nog wat drinken.

In 2012, toen Serious Request neerstreek in Enschede sprong café Vally's gezegd hier gelijk op in! De opbrengst ging uiteraard naar de 3FM-actie. Er werd een eigen studio (Het Glazen Huis van Neede) in het café gebouwd waar de bezoekers platen aan konden vragen. Drie dj's hielden er 24 uur per dag het feest voor het goede doel in gang. Daarnaast was er een muzikale aanvulling door bandjes voor geld te laten optreden. De kroeg werd omgetoverd tot een grote actiestudio, waaraan lokale ondernemers hun medewerking verleenden.

Nog steeds wordt het Needse Glazen Huis rond die Serious Request-tijd gebouwd bij café Vally's, maar tegenwoordig gaat de opbrengst van de actie naar een lokaal goed doel!

Café Vally's, een leuk café, waar je je welkom voelt!


Café Vally's
Oudestraat 30
7161 DW Neede
06-23702166

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten