Afbeelding

Belevingsdag rondom de Boerentempel

Algemeen

ZELHEM - Op zaterdag 26 mei is er een Belevingsdag op het erf van de familie Boenink aan de Stikkenweg 21 in Zelhem. 

De dag is bedoeld om kennis te maken met de workshops die in de Boerentempel, de trainingsruimte van Caroline Boenink, plaatsvinden. En dat gebeurt op een ludieke manier.
Aan de hand van een wandelroute over de landerijen kom je allerlei workshops tegen. Letterlijk een proeverij. Leuk om de workshops alvast te ervaren en een ontmoeting te hebben met de trainers, de locatie, de sfeer, en dergelijke. En natuurlijk picknicken in de wei. 
Caroline is trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft psychologie verbonden met spiritualiteit en dat is in de workshops terug te vinden. Mensen krijgen onder begeleiding van Caroline een ervaring mee waar je wijzer van wordt en ze haalt je uit de vicieuze cirkel van denken.
In de prachtig verbouwde koeienstal, de Boerentempel, is er een plek ontstaan waar mensen rust kunnen vinden, weg van de waan van de dag. Onder professionele begeleiding kunnen mensen door zelfonderzoek antwoorden vinden op de levensvragen die hen bezig houden. Individuele begeleiding is natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer info op www.carolineboenink.nl of de Facebookpagina van de Boerentempel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant