Werkzaamheden aan Rondweg Neede

Algemeen

NEEDE - Provincie Gelderland start op 28 mei met de laatste werkzaamheden aan de Rondweg Neede (N315 Haaksbergseweg). Het werk wordt in gedeelten uitgevoerd. De rondweg is naar verwachting begin november 2018 helemaal klaar.

Kruispunt wordt verkeersplein
Tussen 28 mei en 27 juli werkt de provincie aan het deel tussen de Koeweidendijk en de Oude Eibergseweg. Het kruispunt Haaksbergseweg/Rondweg wordt door een verkeersplein vervangen. Daarnaast komt bij de Kempersdijk een oversteek voor (brom)fietsers en voetgangers en wordt de Koeweidendijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Komslinger bij ingang van Neede
Tussen 28 mei en 2 november werkt de provincie aan het deel tussen de Kieftendijk en de grens met de bebouwde kom van Neede. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verleggen van riolering kabels en leidingen. Bovendien legt de provincie een zogenaamde komslinger (verkeersremmende maatregel) aan bij de ingang van Neede en wordt de weg opnieuw ingericht.

Afsluitingen en omleidingen
Tijdens de werkzaamheden is de N315 tussen de rotonde Diepenheimseweg (Neede) en de Pastoor C.M. van Everdingenstraat (Rietmolen) afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Bus, fiets en voetgangers
Fietsers en voetgangers kunnen de N315 Haaksbergseweg blijven gebruiken tijdens de werkzaamheden. De bus wordt tijdens het werk door of langs het werkvak geleid. Dit kan van invloed zijn op de dienstregeling. De actuele dienstregeling is te vinden op www.keolis.nl en www.arriva.nl.

Informatie
Aannemer NTP Infra verzorgt de werkzaamheden en informeert aanwonenden en omliggende bedrijven die direct hinder kunnen ervaren via een nieuwsbrief en een wekelijks inloopspreekuur. Actuele informatie over werkzaamheden en omleidingsroutes staat op www.bereikbaargelderland.nl.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant