Concert Bel Canto in Zwillbrock

Algemeen

EIBERGEN / ZWILLBROCK - Op zondag 3 juni geeft het gemengde zangkoor Bel Canto uit Eibergen een concert in de Barockkerk St Franziskuskirche in Zwillbrock.

In dit concert zal Bel Canto een aantal geestelijke liederen ten gehore brengen. Het merendeel is van Duitse of Engelse oorsprong. Daarnaast staat een tweetal Russische liederen op het programma. De leiding van het koor berust bij Marloes Smit-Van den Hoven. Het koor wordt begeleid door Jan de Leeuw, die tevens een intermezzo op het orgel zal verzorgen.

Bel Canto is een gemengd koor met een zeer veelzijdig repertoire. Zo staan naast Nederlandse, Duitse en Engelse liederen ook Franse en Russische liederen op het programma. Zowel klassiek als modern, zowel geestelijk als wereldlijk, met componisten die variëren van Mozart, Schubert en Vangelis tot John Rutter en John Denver.
Het concert is op zondag 3 juni, aanvang 16.30 uur, in de Barockkerk St Franziskuskirche in Zwillbrock. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant