Techniektraining bij Sportclub Neede. Foto: PR
Techniektraining bij Sportclub Neede. Foto: PR

Zevende Techniek Week Sportclub Neede

Algemeen

NEEDE - Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren organiseert Sportclub Neede in samenwerking met Sport Federatie Berkelland voor de zevende keer de 'Sportclub Neede Techniek Week'. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van zes tot twaalf jaar kunnen hieraan deelnemen. Deze week staat in het teken van techniektraining.

De trainingen zijn op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 juli van 09.30 tot 12.00 uur op de kunstgrasvelden van Sportclub Neede. Deze velden zijn ideaal om de techniek bij de deelnemers te verbeteren. Deze trainingen zijn bedoeld voor alle jongens en meisjes die voetbal leuk vinden en graag iets willen leren.

Tijdens de trainingen worden in het eerste gedeelte passeerbewegingen, het aannemen en verwerken van de bal en passen en trappen geoefend. Na de pauze komen andere voetbalonderdelen aan bod en op de laatste dag wordt er een toernooi gespeeld. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de groepen ingedeeld op leeftijd en niveau en elke deelnemer krijgt zoveel mogelijk individuele aandacht.

De kosten voor deze dagen zijn 20 euro per deelnemer. Hiervoor krijgt iedereen een techniekcertificaat, een attentie en drie leuke trainingen. De combifunctionarissen Waldo Rhebergen en Wout klein Goldewijk verzorgen deze week in samenwerking met jeugdtrainers van Sportclub Neede.

Opgeven kan voor 1 juli via telefoon of mail. Vermeld hierbij naam, leeftijd en eventueel team voor aankomend seizoen. Inmiddels zijn er al veel kinderen die deelnemen. Let wel op want vol = vol.


0545-476727

waldo@sportfederatieberkelland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant