Activiteiten Zonnebloem Beltrum

Algemeen

BELTRUM - Zonnebloem Beltrum organiseert zaterdag 23 juni wederom een luchtballonvaart. Deze jaarlijkse activiteit geeft de gasten mooie en dierbare herinneringen mee. Derde keer is scheepsrecht: Nadat de twee andere data zijn afgeblazen In verband met het weer, hoopt de Zonnebloem dit keer wel de lucht in te mogen.

Er zal namens de Zonnebloem Beltrum een luchtballonvaart worden gehouden met zes gasten die hieraan deelnemen. Bij mooi weer zal de luchtballon rond de klok van 20.00 uur opstijgen vanaf het kermisterrein aan de Avesterweg in Beltrum.

Daarnaast begint aankomende week de Zonnebloem lotenverkoop. De Zonnebloem is voor iedereen met een fysieke beperking. De vrijwilligers komen aan de deur. De opbrengst komt ten goede aan het vrijwilligerswerk van de organisatie. Er zijn mooie en aantrekkelijke prijzen mee te winnen. Een ieder die een of meerdere loten koopt wint veel dankbaarheid van de gasten die kunnen genieten van een activiteit.

Ook organiseert de Zonnebloem Beltrum samen met Stichting Jongerenwerk Beltrum (SJB) en het Kulturhus de Wanne op 27, 28 en 29 juni Wandelen op Wielen. Nadere informatie volgt hierover.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant