Uitdagende routes zijn uitgezet door Wieler- en Toerclub Neede. Foto: PR
Uitdagende routes zijn uitgezet door Wieler- en Toerclub Neede. Foto: PR

Noabers veldtoertocht vernieuwd

Algemeen

NEEDE - Wieler- en Toerclub Neede houdt in navolging van het succes van voorgaande jaren de Noabersveldtoertocht. Deze wordt gehouden op zondag 24 juni.

Er wordt tussen 8.30 en 10.00 uur gestart bij de kantine van de Needse IJsbaan, Waterleidingdijk 2. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn 35, 45 en 50 kilometer en zullen gaan langs alle Noabers van Neede te weten Rietmolen, Eibergen en Haarlo.

Dit jaar is er een volledig nieuwe route ontwikkeld met een nieuwe pauzelocatie bij Bolster wintersport aan het Spilbroek 3 in Neede. De oude route is door de komst van de nieuwe N18 niet meer te gebruiken vandaar een helemaal nieuwe opzet van de Noaberveldtoertocht.

De organisatie heeft nog meer privéterreinen toegevoegd aan de route waardoor het een uitdagend en vernieuwend traject is geworden. Met dank aan alle particulieren die hun grond beschikbaar stellen. Het huistraject de Needseberg zal ook dit jaar niet ontbreken. Hier ligt een parcours dat nogal wat behendigheid en techniek verreist.

Voor deelname betalen NTFU leden 4 euro, niet-leden 5 euro en jeugd tot 15 jaar is gratis. Er wordt uitgekeken uit naar ieders komst. Tot zondag 24 juni bij de vernieuwde Noabersveldtoertocht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant