Actie tijdens het Rotor Recreatief 7 tegen 7 voetbaltoernooi. Foto: PR
Actie tijdens het Rotor Recreatief 7 tegen 7 voetbaltoernooi. Foto: PR

Rotor Recreatief 7 tegen 7 voetbaltoernooi

Algemeen

REKKEN - De 27ste editie van het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen werd op sportpark 't Asterloo bij Sportclub Rekken gespeeld op vrijdagavond 15 juni. Dertien (jonge) herenteams streden om de wisselbeker en een zakje muntjes.

Het was de eerste keer dat er een 45+ herenpoule mee deed aan het toernooi. Er was zelfs een team De Alte Herren uit Duitsland in deze poule, dat ging gelijk met de winst aan de haal.
Het toernooi werd georganiseerd door de Eibergse Sport Federatie in samenwerking met FC Eibergen en Sportclub Rekken. De titel bij de jongere heren ging naar het Rekkense team Teun de Beunhaas en werd op strafschoppen beslist. Tweede werd Wansink Woninginrichting & Zonwering en derde werd Team 0546 uit Almelo, dat op strafschoppen won van het Team van Sjoerd. De sportiviteitsprijs ging naar het herenteam Dames 2. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Rotor, de sportpromotor. Volgend jaar wordt het toernooi weer na afloop van de competitie georganiseerd bij FC Eibergen.
Kijk voor de foto's op de facebookpagina van Sport Federatie Berkelland en de website www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant