Muzikanten van Euphonia zoeken nieuwe (oud) leden. Foto: PR
Muzikanten van Euphonia zoeken nieuwe (oud) leden. Foto: PR

Muziekvereniging Euphonia Eibergen is op zoek naar nieuwe (oud) leden

Algemeen

EIBERGEN- Euphonia is een veelzijdige vereniging binnen de Berkellandse muziekwereld en is op zoek naar nieuwe leden om deel te nemen binnen diverse onderdelen van de vereniging. Zij zoeken zowel voor het orkest als de drumfanfare enthousiaste muzikanten.

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe lessen voor de jeugd, maar ook voor de volwassenen wil Euphonia een uitdaging zijn. Zij zijn op zoek naar mensen die al eens muziek hebben gemaakt of wellicht in het verleden al lid zijn geweest. Ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging zijn van harte welkom.
Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen, kennis te maken met de huidige manier van muziek maken en lesgeven en met de vereniging. Voor wie nog les nodig heeft, is daar altijd een oplossing voor en zij helpen daar graag bij.
Interesse? Dan bieden zij een vrijblijvende kennismakingsperiode van vier weken, waarin gratis gebruik kan worden gemaakt van instrument en repetitieavonden.
De repetitieavonden waar men altijd een kijkje mag komen nemen, zijn voor het orkest op maandag en voor de drumfanfare op woensdag. Beide avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.45 uur in hun eigen ruimte in 't Spieker. Vooraf melden is niet nodig maar mag wel. Voor informatie, aanmelden en vragen, mail naar secreuph@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant