Niek Tuinte reikt het magazine uit aan clubicoon Wilfried 'Prutje' Hoitink. Foto: PR
Niek Tuinte reikt het magazine uit aan clubicoon Wilfried 'Prutje' Hoitink. Foto: PR

Wilfried 'Prutje' Hoitink ontvangt eerste VIOS Magazine

Algemeen

BELTRUM - Het jaarlijkse VIOS magazine is uitgebracht. Voor VIOS voetbal betekent dit de opmaat naar het nieuwe seizoen. De rijk gevulde full-colour gids die dit jaar huis-aan-huis wordt verspreid, staat boordevol actuele wetenswaardigheden over de VIOS-seizoenstart én de vele raakvlakken binnen de Beltrumse gemeenschap.

Steun in de rug
Afgelopen zaterdag mocht VIOS-clubicoon en fervent Twente-supporter Wilfried 'Prutje' Hoitink het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van redactielid en eerste-elftalspeler Niek Tuinte. "Als jouw petekind weet ik dat afgelopen seizoen voor jou als een rollercoaster is geweest. Eerst was er de pijnlijke degradatie van FC Twente, maar gelukkig maakte de promotie van VIOS veel goed. Toch wil VIOS, met deze uitreiking jou een extra steun in de rug geven", sprak Tuinte met een vette knipoog: "Inclusief de grote Beltrumse Graafschap-aanhang. Zij hebben toch met sympathieke Prut te doen."
Hoitink kon het gebaar waarderen en was zichtbaar gewend aan de vele plagerijen. "Twente is net als VIOS, vooruit blijven kijken en niet gauw van slag raken. De nieuwe N18 hebben ze niet voor niets vanuit de Achterhoek richting de Grolsch Veste aangelegd en niet naar Doetinchem!"

Bij VIOS telt iedereen mee
Het VIOS-icoon is onder de indruk van het kleurrijke magazine. Als bekende KNVB-scheidsrechter komt hij bij tal van buurtverenigingen over de vloer. "Vaak zie je dat er in dit soort presentatiegidsen alleen maar aandacht is voor de selecties. Alsof anderen minder belangrijk zijn. Bij VIOS doet iedereen mee en dat straalt het magazine zeker uit!" Voor zijn beide geliefde clubs ziet hij het nieuwe seizoen positief tegemoet. "Het voordeel is dat ik me zondags als materiaalman volledig op VIOS kan richten, en dat is volgend jaar in de Eredivisie weer anders!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant