Wandelen in je eigen droom bij BIEBlab Kunstwijs

Algemeen

EIBERGEN - De laatste in de serie van vijf vrijdagen in de zomervakantie van BIEBlab Kunstwijs is op vrijdag 24 augustus. Dan wordt de zomerserie afgesloten met 'Wandel in je eigen droom', werken met green screen video. Kids kunnen terecht van 15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. De kosten zijn 2,50 euro per persoon. Kaartjes zijn te koop bij de informatiebalie van de Bibliotheek Eibergen. Ook kan nog steeds een strippenkaart (tien euro voor vijf activiteiten) worden gekocht, die ook na de zomervakantie geldig blijft.

Dit keer bedenken de deelnemers - alleen of met een groepje - een titel, maken een kort verhaal erbij en gaan dit uitbeelden voor het groene scherm. Het groene scherm wordt daarna vervangen door achtergronden die 'echter' zijn en beter bij het verhaal passen.

Ook na de zomervakantie zal BIEBlab Kunstwijs doorgaan. Op vrijdag 7 september staat de volgende activiteit alweer op het programma: DJing. Meer informatie hierover is te vinden op www.oostachterhoek.nl/BIEBlab.

BIEBlab Kunstwijs is een samenwerking tussen 'Muziek en Kunstwijs' en de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant