Volleybalinstuif voor jongens en meisjes

Algemeen

EIBERGEN - Volleybalvereniging Boemerang houdt eind augustus weer een instuif voor jongens en meisjes vanaf 7, 8 jaar in de Pickerhal. Kinderen kunnen dan gratis kennismaken met volleybal.

Henja van Dinter is de spil in dit gebeuren en zij benadrukt het belang van bewegen voor kinderen. Volleybal is daarvoor bij uitstek een geschikte sport, het is een spel waarbij in het veld veel van de deelnemers wordt gevraagd. Bewegen, springen, hand-oog coördinatie en samen spelen. Natuurlijk hoopt Boemerang dat het niet alleen bij kennismaken blijft, maar dat bij de deelnemers de belangstelling voor volleybal wordt gewekt en dat men lid wordt van de club. Boemerang werkt ook dit jaar weer samen met de gymnastiekvereniging Odival. Zo kunnen kinderen wekelijks les krijgen in zowel volleybal als gymnastiek. Beide verenigingen zijn aan dit project begonnen met als motivatie dat het goed is voor de jonge jeugd om veel te bewegen.
De inlooplessen van Boemerang beginnen op 29 augustus en vervolgens alle woensdagen in september. De trainingen zijn van 16.00 tot 17.00 uur. Inlichtingen zijn te krijgen bij Henjavandinter@gmail.com of de op de website.


www.vvboemerang.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant