Team Smulgrill op de bezorgfiets. In het midden eigenaar Monique van Druten. Foto: Rob Weeber
Team Smulgrill op de bezorgfiets. In het midden eigenaar Monique van Druten. Foto: Rob Weeber

Smullies Bezorg Service belooft nog lekkerder te worden

Algemeen

NEEDE - Cafetaria en Lunchroom de Smulgrill In Neede timmert flink aan de weg en gaat met de tijd mee. In het afgelopen half jaar is de eerste transformatiefase van 'ouderwetse' snackbar tot moderne cafetaria en lunchroom achter de rug en liggen de plannen voor het komende jaar klaar om uitgevoerd te worden. Een van de opmerkelijkste zaken is de start van een eigen bezorgdienst, 'Smullies Bezorg Service'. Met de elektrische fiets worden de bestellingen rondgebracht en het slaat enorm aan.

Door Rob Weeber

De frites: krokant uit het vet en krokant bij de klant
Monique van Druten is eigenaar van De Smulgrill en zeer content met de zakelijke ontwikkelingen. "De zaak was echt toe aan vernieuwing en we hebben samen met experts en onze medewerkers gekeken naar innovaties om het oude imago af te schudden en een nieuw op te bouwen. Een van de dingen die naar voren kwam, was het starten van een bezorgservice. Daarmee zijn we uniek in de gemeente. We waren al overgestapt op ambachtelijke friet van biologisch geteelde aardappels, maar voor de bezorgservice bleek deze nog niet goed genoeg. Wij rekenen met een maximale bezorgtijd van zo'n 10 à 15 minuten bij normale bedrijfsdrukte en het uitganspunt is dat als de frites krokant uit de frituur komt, hij ook krokant en smaakvol bij de klant moet aankomen, zelf als de temperatuur al wat afgenomen is. Dat maken we ook waar. Samen met onze leverancier hebben we een voor ons nieuwe aardappelras getest. Deze wordt vers van het land aangeleverd, door ons gesneden en bereid. Door een nieuwe, speciale aardappel en speciale bereidingswijze wordt de frites niet klef tussen afhalen en thuiskomst. Maar niet alleen de frites wordt als zeer smaakvol ervaren, ook onze hamburgers bijvoorbeeld zijn puur en in trek. Ook daar zoeken we naar de beste kwaliteit en duurzaamheid in de omgang ermee. Het vlees komt van de echte slager en wordt door ons tot hamburger gevormd. Inmiddels hebben we een aantal varianten, waaronder ook de dubbele hamburger, de 'Smulburger'."

Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit
Naast de bekende snackproducten, biedt de Smulgrill tegenwoordig ook steeds meer maaltijden aan, allemaal bereid met verse ingrediënten. Daarnaast zijn dit jaar het yoghurtsoftijs en de belegde broodjes voor de lunch geïntroduceerd. Voor de kinderen is er bovendien altijd een leuke attentie. Op de wenslijst staat echter nog meer, zoals een eigen webshop. Ook het interieur staat een complete metamorfose te wachten. Nu al is al het plastic de deur uit gedaan, inclusief de draagtas, en wordt alles weer op stenen borden geserveerd. Het interieur krijgt meer comfort en een moderne, industriële uitstraling. Het toont de visie van Van Druten voor een geheel nieuw concept waarbij innovatie, kwaliteit en duurzaamheid vooropstaan. Neede is straks een cafetaria een lunchroom rijker die zich in haar categorie met de beste kan meten.

Eten bij de Smulgrill kan telefonisch besteld worden met de mogelijkheid om af te halen of te laten bezorgen via Smullies Bezorg Service. Vooralsnog is de actieradius beperkt tot Neede, Noordijk, Lochuizen en Rietmolen, zowel binnen-, als buitengebied. Voor het binnengebied geldt een minimaal bestelbedrag van 7,50 euro met een bezorgopslag van 2 euro. Voor het buitengebied zijn die bedragen 20 euro met een opslag van 4 euro. De Smulgrill is te vinden aan de Oudestraat 54, Neede. De Smulgrill heeft een Facebookpagina. Voor meer informatie over de menukaart kan men terecht op de site.


www.smul-grill.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant