Goedhout Klarinetkwartet. Foto: Thijs de Groot
Goedhout Klarinetkwartet. Foto: Thijs de Groot

Oogstfeest in Kruidenhof met klarinetmuziek

Algemeen

EIBERGEN – De fraaie zomer heeft ervoor gezorgd, dat de oogst in de Kruidenhof te Mallum dit jaar een stuk vroeger uitvalt dan andere jaren. Daarom wordt al op zondag 23 september het jaarlijkse oogstfeest in de Eibergse tuin gehouden. Normaliter is dat een maand later.

De oogst wordt te koop aangeboden, al dan niet verwerkt in jams, chutneys, honing en thee. Ter plekke worden bloemenstukken gemaakt met medewerking van bloemenboerderij De Scholte uit Geesteren. Ook valt er het een en ander te proeven, lekkernijen bereid door vrijwilligers van de Kruidenhof.
Deze middag wordt muzikaal opgeluisterd door het Goedhout Klarinetkwartet. Dit zijn vier vrouwen, allen lid van de muziekvereniging Wilhelmina in Rijssen. Zij besloten vijf jaar geleden om als kwartet te gaan optreden en spelen zowel klassiek als modern en jazz.

De tuin, die zich langzaam in herfstkleuren begint te tooien, is geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Het klarinetkwartet speelt van 14.00 tot 16.00 uur. Entree 5 euro, donateurs 2,50.

Foto:

Goedhout Klarinetkwartet (foto: Thijs de Groot)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant