Leden van Yapton presenteren het nieuwe tenue. Foto: Eddy Boerman
Leden van Yapton presenteren het nieuwe tenue. Foto: Eddy Boerman

Kennismaken met badminton bij BC Yapton

Algemeen

EIBERGEN - Ook voor BC Yapton uit Eibergen is het seizoen 2018-2019 weer begonnen. De badmintonners en DynamicTennissers spelen hun wedstrijden n een geheel nieuw clubtenue, mede mogelijk gemaakt door trouwe sponsor Henny Steinkamp Installatietechniek. De nieuwe sportkleding werd vorige week maandag officieel gepresenteerd.

In de badmintoncompetitie komt het mix-team van Yapton dit keer landelijk uit in de 8ste divisie, afdeling 6. De DynamicTennissers van Yapton spelen opnieuw de Regio Competitie Oost Gelderland.
BC Yapton doet ook dit jaar weer mee met ProbeerBadminton.nu, een gezamenlijke actie van achttien badmintonverenigingen in de Achterhoek en de Liemers. Hierbij kan jong en oud in tien proeflessen kennismaken met de sport en worden de basisslagen en spelregels geleerd. De kosten hiervoor zijn slechts 25 euro. Op een speciale website is te zien welke verenigingen allemaal deelnemen en op welke dagen proeflessen worden aangeboden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie vinden. Inschrijven voor de proeflessen kan eveneens via deze site.

www.probeerbadminton.nu

---

Bijlage foto:

Bijschrift: Spelers en speelsters van BC Yapton in het nieuwe clubtenue, mede mogelijk gemaakt door Henny Steinkamp Installatietechniek

Gemaakt door: Eddy Boerman

Op de foto (met toestemming): Presentatie nieuw clubtenue BC Yapton

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant