Moeders Geuren blijft in Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Veel klanten van de wereldwinkel waren bezorgd dat mèt de sluiting van de winkel ook de bijzondere wierook die daar verkocht werd, niet meer verkrijgbaar zou zijn in Eibergen. Bijzondere wierook omdat De Moeder's Geuren wierook handmatig gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en daarom bijzonder zacht van geur. De wierook heeft een heerlijke nageur en blijft nooit lang hangen.

De Moeders Geuren creëert banen voor vrouwen in ontwikkelingslanden, zorgt voor eerlijke werkomstandigheden en staat 50% van de winst af aan ontwikkelingsprojecten.
Om banen voor vrouwen te scheppen en te behouden zijn DMG producten geheel handgemaakt: de stokjes zijn met de hand gerold volgens de traditionele masala-methode, de teksten op de pakjes zijn met de hand gezeefdrukt, de pakjes zijn met de hand gemarmerd (waardoor geen pakje hetzelfde eruit ziet en zo een uniek geschenk wordt) en met de hand ingepakt.
Bijzonder blij zijn de wereldwinkel medewerkers dan ook met het feit dat Ronald Blankvoort van boekhandel Gellekink heeft besloten vanaf nu als verkooppunt te willen functioneren voor deze bijzondere wierook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant