Advertorial

Zwembroeken: iets wat in elke kledingkast ligt

Zwembroeken, bikini's en badpakken zijn onmisbaar in de kledingkast. Iedereen heeft er eentje en sommigen hebben wel tien zwembroeken. Want als het even lekker weer is, wordt deze al snel aangetrokken. Daarnaast gaat de zwembroek ook altijd mee op zomervakantie. Nu is van belang om er ook goed uit te zien in je zwembroek. Waar houd jij van? Heb je liever een zwembroek met lange pijpen, korte pijpen of een slip? En wat voor verschillende zwembroeken zijn er allemaal? Interessant? Lees dan snel verder.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een zwembroek
Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van je zwembroek is dat het materiaal waar de zwembroek van gemaakt is, sneldrogend is. Een materiaal dat sneldrogend is, is polyester. Als je net het water in bent geweest en je gaat even in de zon liggen, dan is je zwembroek zo droog. Daarnaast is het belangrijk welk model je kiest. Een zwembroek met lange pijpen droogt langzamer dan een zwembroek met korte pijpen. De sneldrogende zwembroeken zijn slips. Dit komt omdat deze zwembroeken het minste oppervlakte stof hebben. Het is ook van belang of de zwembroek en binnenbroekje heeft. Sommigen mensen vinden het vervelend als de zwembroek een binnenbroek heeft. Dit kan namelijk gaan schuren bij de lies en kan vervelende irritatiepunten veroorzaken.

De verschillende soorten zwembroeken
Er zijn voor mannen vijf verschillende soorten zwembroeken. De surfshort: dit is de langste zwembroek die er is. Deze valt net iets over de knie. Daarnaast vinden mensen deze zwembroek ook functioneel. In veel surfshorts zitten namelijk zakken met ritsen. Wel zo makkelijk om spullen in op te bergen. Vergeet de spullen er niet uit te halen voordat je het water in springt.. De zwemshort: de zwemshort is ook een vrij wijde zwembroek. In vergelijking met de surfshort valt de zwemshort net boven de knie. Ook in de zwemshort zwembroeken zit vaak een rits. Perfect om spullen in op te bergen, maar vergeet ook hier de spullen er niet uit te halen voordat je het water in springt. De korte zwemshort: de korte zwemshort zie je tegenwoordig het meest. Dit type zwembroek is het meest populair. Deze zwembroeken vallen ongeveer tot het midden van je bovenbeen. Niet te lang, maar ook niet te kort. Daarnaast is de zwemshort geschikt voor elke type man. Merken als Schiesser, Cavallaro Napoli en Calvin Klein hebben korte zwemshorts. De strakke zwemboxer en slip: de strakke zwemboxer en slip zie je niet meer zo veel. Vroeger waren deze zwembroeken zeer populair, maar de korte zwemshort wint langzaam terrein. Je ziet deze zwemboxers en slips vaak in waterparken in Frankrijk en Italië. Daar is het verplicht.  Dus ook voor broeken en zwembroeken kun je terecht bij overhemden.com

Mei van het jaar 2018 is de warmste maand in ruim 300 jaar
In Nederland is het niet vaak tropisch weer. Maar de maand mei van 2018 gaat de recordboeken in.
Mei 2018 is de warmste maand mei geweest in ruim 300 jaar!
Op 28 mei 2018 werd zelfs een temperatuur van 30.5 graden gemeten in Arnhem. Met deze temperaturen is een zwembroek onmisbaar!

Meer berichten