Motortopper bij Needse Motor Club NMC

NEEDE - Motortopper en Dakarheld Jurgen van den Goorbergh komt naar Neede. De Needse Motor Club NMC heeft daarmee opnieuw een bekende Nederlandse coureur kunnen strikken. Van den Goorbergh verzorgt op vrijdag 19 oktober een presentatie bij de Olde Mölle.

Jurgen van den Goorbergh groeide op in een echte racefamilie. Zowel zijn vader als zijn oudere broer Patrick reden al motor op wedstrijdniveau. En een nieuwe generatie Van den Goorbergh wordt inmiddels ook klaargestoomd voor het grotere werk.
Jurgen heeft gedurende zijn lange loopbaan deelgenomen aan nationale en internationale wegraces. Lange tijd was hij Nederlands enige coureur in de hoogste klasse van de motorsport, de 500cc en de MotoGP. Nu zijn wegracecarrière voorbij is verschijnt Jurgen nog vaak op tv als commentator bij racewedstrijden en gaat hij offroadwedstrijden rijden. Inmiddels heeft hij tien keer meegedaan aan de bekende Dakar Rally, zowel op de motor als in een auto.
Het belooft een gevarieerde avond te worden waarbij Jurgen ook een deel van zijn racematerieel zal tonen. Voor leden van de Needse Motor Club is de toegang gratis, niet-leden betalen 5 euro. Aanvang 20 uur

Meer berichten