Fysio Eibergen Boemerang verliest kansloos

EIBERGEN - Hoopvol waren de supporters van Fysio Eibergen-Boemerang naar de Pickerhal gekomen en teleurgesteld verlieten ze de hal. De volleybaldames verloren namelijk de wedstrijd tegen het eveneens op de derde plaats staande Lutheria uit de Lutte kansloos, met 3-1.

Het begin was hoopvol. Na een wat aarzelende start nam Fysio Eibergen-Boemerang het heft in handen. Goede serveseries zorgen ervoor dat Lutheria niet in haar spel kon komen en met een knallende smash van Fleur Wieggers werd de set winnend met 25-18 afgesloten.
De tweede set begon met één van vele foute beslissingen van het arbitrale duo. Roeyel Koldewey blokkeerde correct, maar toch ging het punt naar Lutheria. Of dit van grote invloed was op de Eibergse ploeg is niet duidelijk, maar niets lukte meer. Er kwam nog een kleine opleving midden in de set, maar die was slechts van korte duur. De scheidsrechters bleven warrig fluiten en ook het 25ste punt van Lutheria was een cadeautje van de man op de bok. De set ging met 25-10 verloren.
In de derde set was het vooral Mirjan Wentink-Hahné die ervoor zorgde dat Fysio Eibergen-Boemerang in de race bleef. De ploegen hielden elkaar in evenwicht en even leek het erop dat Fysio deze set binnen zou halen, maar jammer genoeg bleef Lutheria met 25-23 aan de goede kant van de score. De vierde set werd min of meer een kopie van de tweede. Fysio Eibergen-Boemerang zakte ver weg en op bijna alle essentiële onderdelen werden fouten gemaakt. De set werd maar liefst met 25-12 verloren en dus ook de wedstrijd met 3-1.
A.s. zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen de nummer 11 van de ranglijst: Dynamo Apeldoorn.

Meer berichten