Wie pakt de punten: Sp. Rekken of FC Eibergen?

REKKEN - De derby in de 4e klasse tussen Sp. Rekken versus FC Eibergen staat zaterdag 20 oktober op het programma. De wedstrijd op sportpark 't Asterloo wordt gespeeld vanaf 16.30 uur.

Beide ploegen zijn niet sterk aan de competitie begonnen. Na drie wedstrijden vielen er nog geen driepunters te noteren: Eibergen speelde twee keer gelijk en Rekken verloor zelfs drie keer. Deze derby kan dus de eerste punten opleveren voor Rekken of de eerste overwinning voor FC Eibergen. Tenzij een van de twee partijen zondag 14 oktober al punten pakt tegen respectievelijk FC Aramea (vanaf 14.00 uur in Rekken) of De Tubanters (vanaf 14.00 uur in Eibergen).
Rond deze derby worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er door de jeugd van Rekken gestreden om een penaltybokaal en rondom de wedstrijd zal er muziek worden gedraaid door DJ Wall-D, beter bekend als Waldo Rhebergen, de Rekkense rechtshalf van hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent.
De Club van 100, een fanatieke groep sponsoren, zorgt voor een lekkere barbecue en er zal een buitentap aanwezig zijn. Daarnaast zijn er een zogeheten 'blinde toto' en een Rad van Fortuin. Die moeten zorgen voor het nodige vermaak.

Meer berichten