Geen winst voor Fysio Eibergen-Boemerang

EIBERGEN - Met het nieuwe trainersduo, Gerrie Schäperclaus en Dick Loman, op de bank startte Fysio Eibergen-Boemerang de wedstrijd tegen één van de koplopers uit de 2e divisie voortvarend. De ploeg straalde lol en plezier uit en van meet af aan stond Kap Makelaardij/SSS onder druk. Al snel moest de coach van de gasten naar een time out grijpen maar Fysio Eibergen bleef doorknokken en vooral ook goed serveren. Tot groot enthousiasme van het publiek werd de set met 25-12 binnen gehaald.

De gasten uit Barneveld draaiden echter in de 2e set direct de duimschroeven aan en de rollen werden omgekeerd. De sterke serve van SSS zorgde ervoor dat de pass niet meer voldoende bij de spelverdeelster kwam. De aanval liep daardoor niet meer en de ballen die over net kwamen werden door de sterke verdediging van SSS effectief gepakt. Deze set werd dan ook verloren met 25-13.
In de 3e set kon Fysio Eibergen enigszins in de pas blijven lopen met SSS. Toch waren er de nodige problemen in de verdediging van Fysio, de communicatie tussen de libero en de rest van de ploeg liet te wensen over. Ook in de ralley was SSS sterker en ook deze set werd door de dames uit Barneveld met 25-18 gewonnen.
Het verhaal van de 4e set lijkt op dat van de 2e. Ook nu kwam Fysio Eibergen op een aantal belangrijke onderdelen tekort en vooral de sterke aanval van SSS kon niet afdoende worden afgestopt. De set werd met 25-13 verloren.
Na afloop waren beide coaches toch niet ontevreden. Zij hebben voldoende aanknopingspunten gezien om aan te werken en zo de ploeg weer op een hoger niveau te brengen.
Zaterdag speelt Fysio Eibergen-Boemerang de uitwedstrijd tegen de nummer 6, DEVOKO in Denekamp. Begin van de wedstrijd is 17.30 uur.

Meer berichten