Fotobijschrift: Het WMT nodigt mannen die mee willen zingen, dansen en acteren uit voor een kijkje achter de schermen bij een voorstelling van HAIR. Foto: Sanne Wevers
Fotobijschrift: Het WMT nodigt mannen die mee willen zingen, dansen en acteren uit voor een kijkje achter de schermen bij een voorstelling van HAIR. Foto: Sanne Wevers

WMT zoekt mannen

Algemeen

WINTERSWIJK - Het Winterswijks Muziek Theater is op zoek naar mannen uit de regio Achterhoek die mee willen zingen, dansen en acteren bij dit actieve amateurmuziektheatergezelschap. Geïnteresseerde mannen worden uitgenodigd voor de voorstelling van de musical 'HAIR' op zondagmiddag 25 november met een exclusief kijkje achter de schermen.

Van 22 tot en met 25 november staat het WMT in Theater De Storm met de musical HAIR. Afdelingsvoorzitter Bas Coumans: "Voor een goede koorverdeling zijn wij op zoek naar tenoren, baritons en bassen. Geïnteresseerde mannen nodigen wij uit voor de voorstelling. Zij krijgen in de pauze een rondleiding achter de schermen. In de maand december mogen ze drie keer vrijblijvend mee repeteren om te kijken of het wat voor hen is. Wij repeteren iedere donderdag vanaf 20.00 uur in De Klephoorn in Winterswijk."

Mooie mannenrollen
Het Winterswijks Muziek Theater bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden afkomstig uit de hele Achterhoek en soms van ver daar buiten. Bas: "Wij brengen jaarlijks een grote productie op de planken. Dit jaar is dat HAIR. In deze musical zitten ook een paar mooie mannenrollen met nummers als 'Hair' en 'I got life'. Verder hoor je ook mooie koorstukken zoals 'Aquarius' en 'Let the sun shine in'. "

Aanmelden?
Op de première wordt bekend gemaakt welke musical het WMT volgend jaar gaat doen. "Ook in deze productie is meer dan genoeg plek voor nieuwe mannen. Dus als heren besluiten lid te worden, dan kunnen ze in januari meedoen aan de audities." Geïnteresseerde mannen kunnen voor aanmelding of verdere vragen contact opnemen via info@winmt.nl", aldus Bas. Kaarten voor HAIR zijn te koop via 0543-519285 of www.theaterdestorm.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant