Obbink vijf jaar in Ruurlo

Het team van Obbink Ruurlo begroet iedereen graag in de winkel.Foto: PR
Het team van Obbink Ruurlo begroet iedereen graag in de winkel.Foto: PR

Maar er zijn meer redenen voor een feestje

RUURLO - Op 13 november 2013 opende Gerben Obbink samen met teamleider Jan Witteveen een nieuwe Obbink-winkel in Ruurlo. Met een ruim assortiment op het gebied van consumentenelektronica, kan iedereen in Ruurlo en omgeving gebruik maken van het gemak dat Obbink met haar service biedt. Nu, vijf jaar later, is Obbink een vertrouwd gezicht geworden in het straatbeeld van Ruurlo en dat vindt Obbink een feestje waard.

De afgelopen periode is team Ruurlo onder leiding van Kasper van Bindsbergen druk bezig geweest met het voorbereiden van bijzondere jubileumaanbiedingen en wekelijkse winacties. Deze weken maken de klanten onder andere kans op verschillende prijzen door een aankoop te doen in één van onze winkels. Meer informatie over deze acties volgt. In de week van 13 november staat er bij Obbink Ruurlo voor elke klant een lekkere kop koffie met een petitfour klaar.
De komende tijd is er nog meer te vieren. Er staan namelijk diverse ontwikkelingen op de planning. In Lichtenvoorde worden het magazijn, de service-afdeling en de kantoren verder uitgebreid en in Doetinchem komt er een zevende filiaal bij, met een oppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter.

Obbink B.V. is in 1934 begonnen met de verkoop van radio's per bakfiets in en rondom Winterswijk. In de jaren die volgde zijn er winkels bijgekomen en is Obbink uitgegroeid tot een begrip in de Achterhoek. Dagelijks zijn meer dan twintig servicemonteurs te vinden in de werkplaats en op de weg in de bekende Obbink-bussen, op weg naar klanten voor huisbezoeken. Daarnaast is Obbink ook actief op online-gebied in de vorm van een eigen webshop: www.obbink.nl en de unieke service-site: www.obbinkservice.nl waarop iedereen hulp en advies kan krijgen op het gebied van storingen en problemen met vele soorten huishoudelijke apparaten.

Meer berichten