Foto:

De Plankeniers voert 'Café Dubbel D' op

REKKEN - 'Café Dubbel D' is het stuk waarmee de volwassenen-afdeling van toneelvereniging De Plankeniers uit Rekken op vrijdag 23 en zaterdag 24 november het publiek zal vermaken.

Niet dat het stuk bedoeld is voor alleen volwassenen, ondanks de titel. Die 'Dubbel D' staat voor Derkje en Dorien, twee nuchtere en vrolijke zusters die samen in het dorp een bruin café runnen. En zoals in vele bruine cafés wordt ook dit bezocht door uitgesproken karakters, die niet met en niet zonder elkaar kunnen. Maar met deze karakters kan de schoorsteen van het café niet blijven roken. De vraag is dan ook: Zullen Derkje en Dorien het hoofd boven water kunnen houden? Of zullen de nieuwelingen in het dorp uitkomst bieden?
De spelers staan garant voor een avondje plezier en vertier in het gezelligste cafe van Rekken, dat op deze avonden bezocht kan worden bij Café Kerkemeijer te Rekken. De voorstellingen beginnen om 20 uur en de entree is voor volwassenen 5 euro. Kinderen vanaf 12 jaar betalen 2,50 euro. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
Toneelvereniging De Plankeniers uit Rekken bestaat nu acht jaar. De vereniging is samengevoegd uit De Rekkense Comedie en het VOOR. De vereniging heeft een volwassen en jeugdafdeling. Het stuk dat de volwassenen nu op gaan voeren is geschreven door Evelien Evers.
De spelers van dit jaar zijn Brenda Geesink, Angelien Onstein, Han Kuenen, Maurice ten Barge, Petra Broekgaarden, Charon Winkelhorst, Jitske Winkelhorst, Rudy Luttikholt, en Ria Stomps.
Verder zijn Maarten Pleiter en Sander Hoitink van Jong Gelre bereid gevonden om de groep te versterken. De regie ligt in handen van Irma Klein Gunnewiek en souffleur is Christien Papenborg. De grime wordt verzorgt door Kim Ainsley.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden