Afbeelding

Hondentrimsalon Hengevelde voor liefdevolle verzorging van hond en kat

Algemeen

HENGEVELDE - De nieuwe trimsalon van Astrid Schooneman ziet er spic en span uit. Astrid is al sinds 1990 werkzaam als hondentrimster, tot dusver in Berkhout in Noord-Holland. Ze komt van oorsprong uit West-Friesland en woont sinds kort in Hengevelde.

"De liefde bracht mij naar Hengevelde", vertelt Astrid. "Ik kom van oorsprong uit West-Friesland en wist van kleins af al wat ik wilde gaan doen. En nu na 28 jaar doe ik dit nog steeds met veel plezier. Het geeft me elke keer weer voldoening als een hond of kat verzorgd de deur uitgaat. In mijn nieuwe salon staan een hydraulische tafel en bad en allemaal nieuwe moderne apparatuur."

Een trimbeurt is voor elke hond of kat aan te raden. Elke hond of kat heeft zijn eigen type vacht met de daarbij horende verzorging. Astrid beheerst alle trim-technieken en heeft veel ervaring. Nu is de salon helemaal af en dat mag gevierd worden met een openingsaanbieding, daarom geeft Astrid tot eind december 25 procent korting op een trimbeurt.
Baasjes en hun hond of kat zijn van harte welkom aan de Nieuwstraat 9 in Hengevelde. De salon is open op maandag, dinsdag en zaterdag. "Kom eens langs of maak een afspraak, tel 06-15 50 69 52", nodigt Astrid uit.


hondentrimsalonhengevelde.nl        

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant