Het bestuur van Gemeentebelangen Berkelland. Foto: Jaime Lebbink
Het bestuur van Gemeentebelangen Berkelland. Foto: Jaime Lebbink

Nieuw bestuur Gemeentebelangen Berkelland

BERKELLAND - Op donderdagavond 29 november is er tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de vereniging Gemeentebelangen Berkelland, die werd gehouden in Neede bij Grand Café de Hofmaat, een nieuw dagelijks bestuur gekozen.

Gerrit Gönning, al eerder vele jaren actief als gemeenteraadslid en tevens fractievoorzitter en mede-grondlegger van Gemeentebelangen Berkelland is benoemd tot voorzitter van het bestuur. Mels van Rijsewijk, sinds vorig jaar december als penningmeester al actief in het bestuur is nu officieel benoemd in dezelfde rol. Nieuwkomer in het dagelijks bestuur Joyce Roescher is als secretaris gekozen.

"Het is ons allen een grote eer actief te mogen zijn in het bestuur en zodoende vanuit onze rol te kunnen bijdragen aan het lokale karakteristieke geluid van Gemeentebelangen Berkelland. Met de blik op vooruit en ons beste beentje voor gaan wij samen op naar een toekomstbestendige gemeente en hopen wij nog veel te bereiken in het belang van de inwoners van ons prachtige Berkelland", aldus het nieuwe bestuur, dat graag een oproep doet aan alle Berkellanders die Gemeentebelangen Berkelland een warm hart toedragen: "Ken of ben je iemand die iets zou kunnen en willen betekenen voor Gemeentebelangen Berkelland en kun je aanvullend en/ of ondersteunend zijn als bijvoorbeeld als PR-lid, neem dan gerust met een berichtje contact met ons op via onze website gbberkelland.nl of via facebook."

Meer berichten