Kerstconcert Seniorenorkest

Algemeen

EIBERGEN - Het kerstconcert van het Seniorenorkest wordt gehouden op donderdag 20 december vanaf 14.30 uur in de foyer van het Spieker In Eibergen. Het saxofoonkwartet uit dit orkest verleent ook medewerking

Het seniorenorkest De Achterhoek bestaat uit ongeveer 50 muzikanten waarvan de ene helft uit Berkelland en de andere helft uit de resterende gemeenten in de Achterhoek komt. Elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur repeteert dit harmonie orkest onder leiding van dirigent Willem Loff in het Spieker in Eibergen. Het orkest treedt gemiddeld negen keer per jaar op, onder meer in verzorgingshuizen in de Achterhoek.
Onlangs heeft dit orkest met veel succes deelgenomen aan een festival voor seniorenorkesten in Beusinchem. Zij kreeg daar complimenten voor het enthousiaste en kwalitatief goede optreden en afwisselende muziekkeuze.

Voor het komende kerstconcert hebben de muzikanten een mix van Nederlandse en buitenlandse kerstliederen ingestudeerd.
Enkele nummers lenen zich ook uitstekend om mee te zingen; de teksten daarvoor zijn aanwezig. De entree is gratis, maar een vrije gift na afloop is uiteraard welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant