Koopzondag met kerstmarkt in Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Op zondag 23 december is er een koopzondag met een kerstmarkt in Eibergen. Om 12.00 uur openen de winkels en start de Midwinterhoorntocht vanaf het Openluchttheater. De vuurkorven worden aangestoken en de verse oliebollen rollen uit het vet. De ondernemers nodigen iedereen uit voor een gezellige middag die tot 17.00 uur duurt in het centrum van Eibergen.

Op de Brink, bij de grote kerstboom, is er een kerstmarkt met vermaak voor jong en oud. Kramen met snuisterijen, de heerlijke kniepertjes zijn er weer en warme drankjes mogen zeker niet ontbreken. De rodelbaan staat weer opgebouwd, er is een draaimolen en er kan wat moois voor thuis gemaakt worden. Vrolijke kerstliederen door Eibergse zangtalenten zullen over de Brink klinken, met danshoogtepunten van de dansers van Odival.

De EOV organiseert de kerstmarkt in samenwerking met lokale verenigingen, zodat ieder de kans krijgt iets extra's te verdienen voor de clubkas. Het is ook een mooie gedachte en een fijn doel om samen wat te doen voor Eibergen. Om 16.00 uur is er een grote loterij met royale cadeaubonnen en cadeaus aangeboden door de ondernemers. Waag ook eens een gokje aan het Rad van Kerstfortuin.

Verenigingen die nog iets willen toevoegen aan de kerstmarkt met een activiteit of lekkernij, kunnen mailen naar aceibergen@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant